VANHEMMILLE

TIETOA VANHEMMILLE

Launeen nuori seurakunta on metka paikka kasvaa pätkän matkaa, niin elämässä kuin uskossa. Kutsumme itseämme Launeen kuninkalliseksi seurakunnaksi – kuninkuus on Kristuksen, itseymmärrys ihan omaa perua.

Kristittyjen on tarkoituskin kokoontua yhteen pohtimaan elämää, maailmankaikkeutta ja kaikkea, sekä kaiken tämän Luojaa. Niin mekin teemme, kouluikäisten kerhoissa, nuorten viikkotoiminnassa ja monenlaisilla leireillä. Elämme todeksi sitä kutsua, josta olemme kasteessa tulleet osallisiksi ja elämme siitä lupauksesta että Jeesus on kanssamme kaikkina elämämme päivinä.

Ajankohtaiset leiri- ja retki-infot löytyvät sähköisessä muodossa etusivulta kohdasta Ilmoittaudu. Leirit ja retket laskutetaan jälkikäteen.

Yhdessä touhutessa sattuu ja tapahtuu. Leireille ja retkille sekä viikkotoimintaan osallistuvilla on seurakunnan puolesta voimassa oleva tapaturmavakuutus, sen sijaan varustepuolta (puhelimet, silmälasit ym.) vakuutus ei korvaa.

Toiminta on päihteetöntä ja savutonta. Kotiutamme nuoren leireiltä ja retkiltä ennakkoon, jos näiden pelisääntöjen mukaan eläminen osoittautuu mahdottomaksi. Edellytämme toimintaamme osallistuvilta lapsilta ja nuorilta kykyä sopeutua yhdessä sovittuihin pelisääntöihin. Nuorten toiminnan turvallisemman tilan periaatteet löydätte sivulta Nuoret.