Kouluikäiset

LAUNEEN KIRKON LÄMPIÖ

on avoinna kouluikäisille maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16 (ei loma-aikoina tai pyhäpäivinä). Tule tekemään läksyjä, pelailemaan, juomaan kuppi kaakaota ja juttelemaan kavereiden kanssa!

Lämpiöön mahtuu kerrallaan 15 osallistujaa. Ensimmäisinä tulleet tekevät tilaa uusille kävijöille. Paikalla on aina vähintään yksi työntekijä tai aikuinen vapaaehtoinen.

27.3. alkaen jokaisella lämpiötoimintaan osallistuvalla täytyy olla voimassa oleva Lämpiökortti. Lämpiökorttien avulla tiedämme, keitä lämpiössä käy ja varmistumme siitä, että huoltaja on tietoinen lapsen osallistumisesta Lämpiötoimintaan. Lämpiökortin saa täyttämällä ja palauttamalla hakemuksen, jonka osallistuja saa mukaansa ensimmäisellä käyntikerralla.

Lisätietoja lämpiöstä ja lämpiökortista antaa nuorisotyönohjaaja Minna Huttunen, 0447191430

KERHOT

KEVÄÄN 2024 KERHOT

Seurakunnan kerhot ovat johonkin teemaan keskittyviä harrastusryhmiä, joiden toiminta on seurakunnan sanomaan sitoutunutta, ja osallistujiensa iän huomioivaa. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutuksen saaneet yli 15-vuotiaat nuoret. Kaikki kerhot ovat ilmaisia! Kerhot eivät kokoonnu koulujen lomaviikoilla tai pyhäpäivinä.

Kerhoihin voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista. Ensimmäisellä osallistumiskerralla kerholaiselle jaetaan yhteystietolomake, joka tulee palauttaa täytettynä kerhoon. Kesken kerhokauden voit tiedustella vapaita paikkoja työntekijöiltä (Minna 044 719 1430).

SISÄPELIKERHO  KERHO TÄYNNÄ

Monitoimitalo Onnin liikuntasalissa Liipolassa, Ostoskatu 3

Torstaisin klo 16-17, 18.1. alkaen. Kevään viimeinen kerta 16.5.

1.-6. -luokkalaisille

Sisäpelikerhossa kokeillaan erilaisia liikuntasalissa pelattavia pelejä ja pidetään hauskaa rennon liikunnan merkeissä. Kerhon vetäjinä toimii seurakunnan nuorista koulutetut kerhonohjaajat. Kerholta löytyy mailoja ja varusteita. Mukaasi tarvitset vain vesipullon ja sisäpelikengät. Kerholla ei ole kilpailullisia tavoitteita, vaan hyvässä hengessä ja kannustuksessa tapahtuva pelailu on pääasia.

KOKKI- JA PUUHAKERHO LAUNE

Launeen kirkko, kerhopääty, Tapparakatu 22

Tiistaisin klo 17-19, 16.1. alkaen. Kevään viimeinen kerhokerta on 14.5.

1.-6. -luokkalaisille

Kokki- ja puuhakerhossa leivotaan, askarrellaan ja leikitään tuttuja ja varmasti uusiakin juttuja! Tule kokeilemaan, mitä kaikkea yhdessä voi saada aikaan!

TAIDEKERHO

Launeen kirkko, kerhopääty, Tapparakatu 22

Torstaisin klo 17-19, 18.1. alkaen. Kevään viimeinen kerhokerta on 16.5.

1.-6. -luokkalaisille

Taidekerhossa pääset käyttämään luovuuttasi ja taitelemaan osaavien kerhonohjaajien kanssa toiveidesi mukaisesti!

KAAKAOKLUBI

Launeen kirkko, kirkon alakerran Launesali, Tapparakatu 22

Torstaisin klo 18-20, 18.1. alkaen. Kevään viimeinen kerhokerta on 16.5.

5.-8.-luokkalaisille

Rento kerho vähän vanhemmille koululaisille! Kerhotilasta löytyy biljardi, pöytäfutis ja monenlaisia lauta- ja korttipelejä, joita on kiva pelailla yhdessä. Pelailun ja jutustelun lomassa on hyvä hörppiä kaakaota ja tutustua uusiin kavereihin. On kerhossa mahdollisuus omillekin projekteille, jos vaikka pienoismallien rakentelu tai muu näpertely kiinnostaa. Tämän kerhon ohjelma muodostuu siis aivan osallistujiensa näköiseksi!

KOKKI- JA PUUHAKERHO RENKSU KERHO TÄYNNÄ

Renkomäen seurakuntakoti, Orimattilankatu 114

Torstaisin klo 17-19, 18.1. alkaen. Kevään viimeinen kerhokerta on 16.5.

1.-6. -luokkalaisille

Kokki- ja puuhakerhossa leivotaan, askarrellaan ja leikitään tuttuja ja varmasti uusiakin juttuja! Tule kokeilemaan, mitä kaikkea yhdessä voi saada aikaan!

Suomen ev.lut. kirkon toimintaa kouluikäisillä netissä

Minecraft-serveri Fisucraft fisucraft.fi

Youtube-kanava Ttila

LEIRIT JA RETKET

Kouluikäisten leirit ja retket toteutetaan yhteistyössä Lahden seurakuntayhtymän yhteisen kouluikäisten työn kanssa.

Ajankohtaisen tiedon käynnissä olevasta leiri- ja retkihausta sekä -tarjonnasta saat klikkaamalla tästä.

Leiritiedot ovat saatavilla myös syksyllä ja keväällä ilmestyvästä Kirkonseutu -lehden liittestä sekä kouluihin jaettavasta leiri- ja retkiesitteestä.

PARTIOT

Launeen seurakunnan alueella toimii kaksi lippukuntaa: Lähdesiskot ja Lähteen Vartijat.
Lisätietoja lippukuntien toiminnasta ja kokoontuvista ryhmistä saat lippukuntien omilta nettisivuilta:

www.lahdesiskot.com
www.lahteenvartijat.com

Launeen seurakunta toimii lippukuntien taustayhteisönä ja tukee niiden toimintaa. Seurakunnan ja lippukunnan yhteistyöstä on sovittu taustayhteistyösopimuksella, joka päivitetään vuosittain.