Nuoret

VIIKKOTOIMINTA

Kokoonnumme viikoittain yhteen viettämään aikaa mukavan yhdessäolon, erilaisten aktiviteettien, hyvän ruoan, spontaanin ja pähkähullun kreiseilyn merkeissä jne. Käytämme yhteisissä kokoontumissa toki aikaa myös elämän tärkeiden asioiden pohdiskeluun, Raamatun Sanan tutkiskeluun, rukoukseen ja henkilökohtaiseen hartauselämään.

Muistetaan kaikessa toiminnassa pitää huolta hygieniasta ja huomioida turvavälit. Sään salliessa kokoonnumme yhteen ulkona. Tule mukaan toimintaan vain terveenä ja oireettomana – ja pese niitä käsiä!

Kesän ajan illat pidetään sään salliessa kirkon takapihalla, kerhopäädyn viereisellä alueella. Launeen kirkko löytyy osoitteesta Tapparakatu 22, Lahti, parkkipaikka on Kaarikadun puolella.

KiKe eli Kiva Keskiviikko kirkolla kerhopäädyssä klo 17-19. Rentoa yhdessäoloa, pelailua, Raamattua ja rukousta. Kiken jälkeen Avainmessu klo 19 kirkkosalissa. (Avainmessut kesän ajan tauolla!)

Nuortenilta elikkäs nuorten oma ilta kesäloman ajan joka torstai kirkolla kirkkosalissa klo 18-21. Koulujen alettua nuortenillat samaan aikaan, mutta perjantaisin.

Sisäpelejä Lähteen koulun salivuorossa lauantaisin klo 18. (KESÄTAUOLLA ELOKUUN LOPPUUN SAAKKA!)

Messua seurakunta viettää sunnuntaisin klo 10 Launeen kirkolla. Siellä nähdään! Messua voit seurata myös Launeen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Kipinämessu joka toinen viikko jossakin Lahden kirkoista. Tsekkaa ajankohta Instasta @kipinamessu ja lahdenseurakunnat.fi/kipinamessu

Kaikesta muusta säännöllisestä ja epäsäännöllisestä viikkotoiminnasta ilmoittelemme täällä ja somessa (Instagramissa @launeensrknuoret). Ota haltuun!

Liity tästä mukaan Launeen srk nuorten Discord-palvelimelle, jossa voit tavata muita nuoria milloin tahansa. Auki 24/7!

Seuraa myös Instassa @launeensrknuoret !

LEIRIT

Leirit ovat perinteisesti koonneet väkemme kasaan tasaisin väliajoin. Leirien tunnelma on ainutlaatuinen ja leireillä tapahtuu ne jutut joita sitten muistellaan jälkikäteen ilolla. Leireilemme 5-6 kertaa vuodessa.

 LEIRIT 2022:

KEVÄTLEIRI Siikaniemessä 1.-3.4..

KESÄN ISOSTEN LEIRI Heinäsaaressa 27.-29.5.

REPEAT eli kaikkien rippikoulujen yhteinen jatkoripari 20.-21.8.

SYYSLEIRI Heinäsaaressa 16.-18.9.

LOKALEIRI Heinäsaaressa 14.-16.10

KUUKAUDEN KÄMPPI

Seuraavan leirin ilmoittautumiseen pääset etusivulta löytyvän linkin kautta. Nähdään leirillä!

RETKET

Lahti HOPE

Lahti HOPE on yhteiskristillistä nuorisotyötä Lahdessa. Toiminnan tarkoitus on tukea kristittyjen nuorten yhteyttä arjessa yli seurakuntarajojen. Mukana Keski-Lahden seurakunta, Launeen seurakunta, Joutjärven seurakunta, Lahden Helluntaiseurakunta ja Lahden vapaaseurakunta. Tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista löydät seurakuntien omista some-kanavista!

LAHTI HOPE -TAPAHTUMAT 2022:

22.10.2022 Lahti HOPE Helluntaiseurakunnan tiloissa (Kiveriönkatu 1)

10.12.2022 Keilajatkot Launeen keilahallilla

LEIRIKORTTI

Leirejä ja retkiä varten voit ladata leirikortin tästä.

leirikortti-2020