Nuoret

VIIKKOTOIMINTA

NUORTEN TOIMINTA TOISTAISEKSI ETÄNÄ

Kokoonnumme viikoittain yhteen viettämään aikaa mukavan yhdessäolon, erilaisten aktiviteettien, hyvän ruoan, spontaanin ja pähkähullun kreiseilyn merkeissä jne. Käytämme yhteisissä kokoontumissa toki aikaa myös elämän tärkeiden asioiden pohdiskeluun, Raamatun Sanan tutkiskeluun, rukoukseen ja henkilökohtaiseen hartauselämään.

Muistetaan kaikessa toiminnassa pitää huolta hygieniasta ja huomioida turvavälit. Tule mukaan toimintaan vain terveenä ja oireettomana – ja pese niitä käsiä!

KiKe eli Kiva Keskiviikko kirkolla klo 17-19. Rentoa yhdessäoloa, Raamattua ja rukousta. Kiken jälkeen Avainmessu. TOISTAISEKSI DISCORDISSA

Nuortenilta elikkäs nuorten oma ilta joka perjantai kirkolla klo 18-21. (Ovet sulkeutuu viim. klo 22) TOISTAISEKSI YOUTUBESSA JA JATKOT DISCORDISSA

Sisäpelejä Lähteen koulun salivuorossa lauantaisin klo 18. PERUTTU TOISTAISEKSI!

Messua seurakunta viettää sunnuntaisin klo 10 Launeen kirkolla. Siellä nähdään! Messua voit seurata myös Launeen seurakunnan Youtube-kanavalla. MESSU TOISTAISEKSI VAIN YOUTUBESSA!

Kaikesta muusta säännöllisestä ja epäsäännöllisestä viikkotoiminnasta ilmoittelemme täällä ja somessa (Instagramissa @launeensrknuoret). Ota haltuun!

Liity tästä mukaan Launeen srk nuorten Discord-palvelimelle, jossa voit tavata muita nuoria milloin tahansa. Auki 24/7!

Seuraa myös Instassa @launeensrknuoret !

LEIRIT

Leirit ovat perinteisesti koonneet väkemme kasaan tasaisin väliajoin. Leirien tunnelma on ainutlaatuinen ja leireillä tapahtuu ne jutut joita sitten muistellaan jälkikäteen ilolla. Leireilemme 5-6 kertaa vuodessa.

 LEIRIT 2020:

REPEAT eli jatkis isosille 7.-9.8. ja rippikoululaisille 8.-9.8.

SYYSLEIRI 4.-6.9 Heinäsaaressa

LOKALEIRI 16.-18.10 Heinäsaaressa

KUUKAUDEN KÄMPPI 4.-5.12.

Seuraavan leirin ilmoittautumiseen pääset etusivulta löytyvän linkin kautta. Nähdään leirillä!

RETKET

Retki Maata Näkyvissä -festareille marraskuussa 2021. Lisätietoa Maata Näkyvissä -retkestä tippuu syksyn mittaan!

https://www.maatanakyvissa.fi/

LEIRIKORTTI

Leirejä ja retkiä varten voit ladata leirikortin tästä.

leirikortti-2020