Isoskoulutus

Isoseksi noustaan nuoren seurakunnan sankoista riveistä. Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Isoseksi rippikouluun valitaan nuoria, joille nuoren seurakunnan toiminta on tuttua, ja joilla on halu oppia lisää yhteisestä uskostamme ja kolmiyhteisestä Jumalastamme. Parhaiten tämä nuoren kannalta toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan.  Kokoonnumme perjantaisin Launeen kirkolla nuortenilloissa klo 18-21 ja keskiviikkoisin Kiken eli Kivan keskiviikon merkeissä klo 17-19. Iltoihin osallistumalla saat tärkeitä sosiaalisia taitoja ja uusia kokemuksia erilaisista häppeningeistä, joita yhdessä teemme. Isoskoulutukseen kuuluu myös syksyn leirit sekä isoskoulutuspäiviä vuoden aikana, syksyllä isoskoulutuspäiviä on kaksi: lauantaina 7.10. ja lauantaina 2.12. klo 12-17. Isoskoulutettavat ovat mukana myös toteuttamassa Perheiden päivää Launeen kirkolla su 1.10. sekä kymppisynttäreitä ti 10.10. Mukaan pääset olemalla yhteydessä työntekijään! On myös mukavaa syventää yhdessä Raamatun tuntemustamme ja harjoittaa monipuolista hartauselämää.

On ymmärrettävää, vaikket joka perjantai pääsisi paikalle. Isosvalintoja tehtäessä on kuitenkin  merkittävää, onko isoseksi hakeva nuori ollut seurakunnan toiminnassa mukana.  Tule siis mukaan, yhteydessä on voimaa!

LEIRIT

Leirit (syyskuussa, lokakuussa, tammikuussa ja toukokuussa) tarjoavat isosille tietoa ja taitoja, joita isosen tehtävässä tarvitaan.  Kaikenlaisen yhteisen tekemisen kautta opit leireillä monipuolisesti uutta aina leikkien vetämisestä raamiksen pitämiseen. Leirien olosuhteet ovat ripareiden kaltaiset, joten mikä olisi parempi paikka olla yhdessä valmistautumassa isosen tehtäviin? Leirien ajankohdat löydät kohdasta ”Nuoret”.

Isosvalinnat

Isoshaku tapahtuu joulu-tammikuussa, isosvalinnat tehdään tammikuun aikana.

Todistus

Isoskoulutuksen läpikäyneet ja isosena toimineet saavat pyydettäessä koulutuksesta todistuksen, jolla voi koulukohtaisesti saada hyväksi luettavia kursseja.