ILMOITTAUTUMINEN ISOSKOULUTUKSEEN, MENTORIKSI JA SYYSLEIRILLE

Ilmoittautuessasi voit valita vaihtoehdoista kaikki, joihin haluat mukaan – kaikki löytyvät saman linkin takaa.

ISOSKOULUTUS JA MENTORIT

Isoskoulutukseen voit ilmoittautua mukaan, vaikket olisikaan varma, haluatko ensi kesänä isoseksi. Isosena on mahdollista toimia sekä rippileireillä että kouluikäisten leireillä.

Isoskoulutus starttaa Syysleirillä 22.-24.9.Heinäsaaressa (tsekkaa tiedot alta), mutta voit osallistua isoskoulutukseen, vaikket pääsisikään leirille mukaan. Isoskoulutukseen voit osallistua jos olet käynyt rippileirin tänä vuonna tai vaikka rippikoulustasi olisi jo vierähtänyt aikaa, mutta haluaisit oppia isosuuden saloja ja tuntemaan paremmin itseäsi ja Jumalaa!

Isoseksi valitaan nuoria, joille nuoren seurakunnan toiminta on tuttua, ja joilla on halu oppia lisää yhteisestä uskostamme. Parhaiten tämä toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Kokoonnumme perjantaisin Launeen kirkolla nuortenilloissa klo 18-21 ja keskiviikkoisin Kiken eli Kivan keskiviikon merkeissä klo 17-19. Iltoihin osallistumalla saat tärkeitä sosiaalisia taitoja ja uusia kokemuksia erilaisista häppeningeistä, joita yhdessä teemme. Isoskoulutukseen kuuluu myös syksyn leirit sekä isoskoulutuspäiviä vuoden aikana, syksyllä isoskoulutuspäiviä on kaksi: lauantaina 7.10. ja lauantaina 2.12. klo 12-17. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä!

On ymmärrettävää, että aina ei pääse paikalle. Isosvalintoja tehtäessä on kuitenkin  merkittävää, onko isoseksi hakeva nuori ollut seurakunnan toiminnassa mukana.  Tule siis mukaan, yhteydessä on voimaa!

Isoskoulutuksesta saat lisää tietoa työntekijöiltä!

MENTORIT ovat jo isoskoulutuksen käyneet ja vähintään yhden kerran riparilla olleita isosia. Mentorit ovat mukana isoskoulutuspäivissä (la 7.10. ja la 2.12.) ja leireillä pienryhmäkeskusteluissa ja jakavat omia kokemuksiaan.

SYYSLEIRI 2023

Syksyn must go tapahtuma tulee, oletko valmis!? Päästään leireilemään ja vieläpä upeaan Heinäsaareen. Oot tosi tervetullut mukaan leirille, olit sitten ekakertalainen tai konkari! Tutustutaan uusiin ja pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kanssa. Luvassa yhdessäoloa, rauhoittumista, pohdintaa, riehaantumista ja uutta opittavaa. Tämä leiri kuuluu myös isoskoulutukseen isona osana!

Lähtö pe 22.9. klo 17  Launeen kirkolta.

Paluu su 24.9. noin klo 14 Launeen kirkolle.

Leirin hinta on 25€, joka laskutetaan leirin jälkeen. Toivomme, että kaikki pääsevät mukaan leirille – raha ei saa olla este. Tarvittaessa voit hakea vapautusta leirimaksusta ottamalla yhteyttä Ainoon tai Maippiin.

Ilmoittaudu mukaan näillä sivuilla 9.9. mennessä! Jos joudut peruuttamaan leirin, tee se ilmoittautumisajan puitteissa. Tätä myöhäisemmät perumiset vain huoltajan kautta / lääkärintodistuksella, muuten leiristä tulee sinulle lasku.

KERHOJEN OHJAUS

Kerhot ovat kouluikäisille järjestettävää harrastetoimintaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa syys- ja kevätkaudella. Kerhojen ohjaajat saavat halutessaan itse vaikuttaa kerhon teemaan (kokkailua, taidetta, urheilua… vain taivas on rajana) Kerhonohjaajat suunnittelevat itse kerhojen sisällöt, mutta tukea ja apua toki siihen saa. Kerhojen ohjaamisesta maksetaan pientä palkkiota. Ole yhteydessä Minnaan, jos sinua kiinnostaa kerhonohjaus!

Mukaan syysleirille:

  • Säänmukaista vaatetta ulos ja sisälle
  • Raamattu
  • Yöpymisvälineet, eli makuupussi tai pussilakana, aluslakana, tyynyliina
  • Pyyhkeet ym. peseytymisvälineet
  • Henkilökohtaiset lääkkeet

Ei mukaan syysleirille:

  • Päihteitä
  • Nikotiinituotteita, eli tupakkia tms.
  • Energiajuomia
  • Irtokaiuttimia (kuulokkeet ovat ok)

Kysyttävää? Ota yhteys Maippiin: 044-7191456 tai Ainoon: 044-7191463 tai Jesseen: 0447191499