REPEAT-leiri eli Launeen jatkis Heinäsaaressa 25.-27.8.2023

Riparin lisäksi kesän 2023 paras juttu on kaikkien Launeen riparien yhteinen REPEAT-leiri! Riparifiilistelyä, uusia ja vanhoja tuttuja ja ainutlaatuinen meininki. Leiri on riparivuoden huipennus kaikille rippikoululaisille ja isosille.

Ohjelmassa on monenlaisia aktiviteetteja: yhdessä pelailua ja leikkimielistä skabailua, rauhallisempaakin puuhaa, livemusiikkia, uimista, saunomista… ja ymmärryksen ylittävää rakkautta. Täällä tapaat riparikaverisi ja saat tietoa isoskoulutuksesta & syksyn toiminnasta!

Leiri alkaa perjantaina 25.8. ja loppuu sunnuntaina 27.8. Leirillä lähdetään bussikuljetuksella Launeen kirkolta klo 17 palataan samaan paikkaan klo 14. Huom! Emme syö perjantaina leirillä päivällistä, vaan ensimmäinen ruokailu on tukevampi iltapala.

Tarkemmat tiedot ja leirikirje postitetaan kaikille vuoden 2023 rippikoululaisille heinäkuussa.

Heinäsaaren leirikeskus on saaressa Päijänteellä, ja sinne kuljetaan venekuljetuksella Vääksyn satamasta. Leirikeskuksessa on useampi rakennus, ja majoitushuoneet ovat 7-10 hengen huoneita. REPEAT on nuorten leireistä suurin, ja osallistujamäärän vuoksi huoneissa on tällä leirillä enemmän majoittujia, joista osa majoittuu patjoilla lattioilla. Yhteiset vessat ja suihkut ovat erillisessä rakennuksessa.

Leirin hinta on rippikoululaisille 25€, joka laskutetaan leirin jälkeen. Isosille leiri on ilmainen. Leirimaksusta voi hakea tarvittaessa vapautusta. Tästä voit kysyä lisää työntekijöiltä.

Ilmoittaudu mukaan 10.8.2023 mennessä tällä sivulla!

Jos joudut perumaan ilmoittautumisen leirille, ilmoita asiasta sähköpostitse jesse.hartikainen@evl.fi 10.8. mennessä. Joudumme laskuttamaan leirin myös niiltä, jotka eivät ole peruuttaneet leiriä ajoissa. Viime hetken peruutukset huoltajan toimesta pätevällä perusteella. Ilmoita siis myös, jos sairastut etkä pääse leirille!

 

Tervetuloa myös 4.8. Launeen kirkolle REPEAT-etkoille! Päivä alkaa klo 15 Launeen ripareiden välisellä hyvän mielen tankofutisturnauksella, ja jatkuu nuorteniltaohjelmalla klo 18. Osallistuminen etkoille ja turnaukseen on ilmaista!

Mukaan:

  • Säänmukaista vaatetta ulos ja sisälle
  • Raamattu
  • Yöpymisvälineet, eli makuupussi tai pussilakana, aluslakana, tyynyliina
  • Pyyhkeet ym. peseytymisvälineet
  • Henkilökohtaiset lääkkeet

Ei mukaan:

  • Päihteitä
  • Nikotiinituotteita, eli tupakkia tms.
  • Energiajuomia
  • Irtokaiuttimia (kuulokkeet ovat ok)

Kysyttävää?

Ota yhteys Maippiin 0447191456 tai Jesseen 0447191499 tai Minnaan 0447191430