ILMOITTAUTUMINEN ISOSKOULUTUKSEEN, MENTORIKSI JA KLUBIOHJAAJAKSI

Voit valita ilmoittautuessasi kaksi näistä vaihtoehdoista. Mentoriksi voit hakea, jos olet käynyt jo isoskoulutuksen ja ollut isosena vähintään yhden kerran rippileirillä.

ISOSKOULUTUS JA MENTORIT

Isoskoulutukseen voit ilmoittautua mukaan, vaikket olisikaan varma, haluatko ensi kesänä isoseksi. Isosena on mahdollista toimia sekä rippileireillä, että kouluikäisten leireillä.

Isoskoulutus starttaa isoskoulutuspäivällä 11.9. Liipolassa  klo 13-18, mutta voit osallistua isoskoulutukseen, vaikket pääsisikään päivään mukaan. Isoskoulutukseen voit osallistua jos olet käynyt rippileirin tänä vuonna tai vaikka rippikoulustasi olisi jo vierähtänyt aikaa, mutta haluaisit oppia isosuuden saloja ja tuntemaan paremmin itseäsi ja Jumalaa!

Isoseksi valitaan nuoria, joille nuoren seurakunnan toiminta on tuttua, ja joilla on halu oppia lisää yhteisestä uskostamme. Parhaiten tämä toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Kokoonnumme perjantaisin Launeen kirkolla Perjantai-olkkarin merkeissä klo 18-21 ja keskiviikkoisin Kivan keskiviikon merkeissä klo 17-19. Iltoihin osallistumalla saat tärkeitä sosiaalisia taitoja ja uusia kokemuksia erilaisista häppeningeistä, joita yhdessä teemme. Isoskoulutukseen kuuluu myös syksyn leirit (syys- ja lokakuussa) sekä muutama ryhmäkokoontuminen vuoden aikana. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä!

On ymmärrettävää, vaikket aina pääsisi paikalle. Isosvalintoja tehtäessä on kuitenkin  merkittävää, onko isoseksi hakeva nuori ollut seurakunnan toiminnassa mukana.  Tule siis mukaan, yhteydessä on voimaa!

Isoskoulutuksesta saat lisää tietoa syyskauden avauksessa 20.8. klo 18 Launeen kirkolla sekä ensimmäisessä isospäivässä Liipolassa 11.9.

Jos haluat mukaan mentoriryhmiin, mutta et mentoriksi ja olet jo käynyt isoskoulutuksen, voit silti ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen. Sillä tavoin pääset mukaan osallistumaan mentoriryhmiin!

KLUBIEN OHJAUS

Klubit ovat kouluikäisille järjestettävää harrastetoimintaa. Klubit kokoontuvat kerran viikossa muutaman viikon ajan sekä syksyllä, että keväällä. Klubien ohjaajat saavat halutessaan itse vaikuttaa klubin teemaan (kokkailua, taidetta, urheilua… vain taivas on rajana) klubiohjaajat suunnittelevat itse klubien sisällöt, mutta tukea ja apua toki siihen saa. Klubien ohjaamisesta maksetaan pientä palkkiota. Valitese tämä vaihtoehto jos sinua kiinnostaa klubin ohjaus!

Kysyttävää? Ota yhteys Maippiin: 044-7191456 tai Leenaan: 044-7191463