ILMOITTAUTUMINEN SYYSLEIRILLE JA /TAI ISOSKOULUTUKSEEN JA MENTORIKSI

Voit valita ilmoittautuessasi kaksi näistä vaihtoehdoista. Mentoriksi voit hakea, jos olet käynyt jo isoskoulutuksen ja ollut isosena vähintään yhden kerran rippileirillä. Jos haluat mukaan mentoriryhmiin, mutta et mentoriksi ja olet jo käynyt isoskoulutuksen, voit silti ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen. Sillä tavoin pääset mukaan osallistumaan mentoriryhmiin!

TÄSSÄ TIETOA SYYSLEIRISTÄ!

Lähde mukaan aivan huipulle leirille legendaariseen Heinäsaareen! Leirillä on yhteistä kivaa tekemistä, saunomista, uimista, syventymistä isoskoulutuksellisiin ja muihin teemoihin sekä hiljentymistä hartauteen. Syyskuinen heinäsaari sykähdyttää joka vuosi, lähde siis mukan, olit sitten nuori, tai vanha, uusi tai jo kerhopäädyn sohvaa kauan kuluttanut!

Lähtö 4.9 klo 17 Launeen kirkolta
Paluu 6.9 n.klo 14 Launeen kirkolle

ilmoittautumiset 27.8. mennessä. Jos jodut perumaan leirin, tee se ilmoittautumisajan puitteissa. Muuten joudumme perimään leirimaksun ilman sairaustodistusta lääkäriltä/huoltajalta.

Leirin hinta on 20e

Mukaan:

  • Säänmukaista vaatetta ulos ja sisälle
  • Raamattu
  • Yöpymisvälineet, eli makuupussi tai pussilakana, aluslakana, tyynyliina
  • Pyyhkeet ym. peseytymisvälineet
  • Henkilökohtaiset lääkkeet
  • Leirikortti täytettynä

Ei mukaan:

  • Päihteitä
  • Nikotiinituotteita, eli tupakkia tms.
  • Energiajuomia
  • Irtokaiuttimia (kuulokkeet ovat ok)

TÄSSÄ TIETOA ISOSKOULUTUKSESTA

Isoskoulutus starttaa syysleiriltä, mutta voit tulla osallistua isoskoulutukseen, vaikket pääsisikään leirille mukaan. Isoskoulutukseen voit osallistua jos olet käynyt rippileirin tänä vuonna tai vaikka rippikoulustasi olisi jo vierähtänyt aikaa, mutta haluaisit oppia isosuuden saloja ja tuntemaan paremmin itseäsi ja Jumalaa!

Isoseksi rippikouluun valitaan nuoria, joille nuoren seurakunnan toiminta on tuttua, ja joilla on halu oppia lisää yhteisestä uskostamme ja kolmiyhteisestä Jumalastamme. Parhaiten tämä toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Kokoonnumme perjantaisin Launeen kirkolla Perjantai-olkkarin merkeissä klo 18-21 ja keskiviikkoisin Kivan keskiviikon merkeissä klo 17-19. Iltoihin osallistumalla saat tärkeitä sosiaalisia taitoja ja uusia kokemuksia erilaisista häppeningeistä, joita yhdessä teemme. Isoskoulutukseen kuuluu myös syksyn leirit (syys- ja lokakuussa) sekä muutama ryhmäkokoontuminen syksyn aikana. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä!

On ymmärrettävää, vaikket aina pääsisi paikalle. Isosvalintoja tehtäessä on kuitenkin  merkittävää, onko isoseksi hakeva nuori ollut seurakunnan toiminnassa mukana.  Tule siis mukaan, yhteydessä on voimaa!

Kysyttävää? Ota yhteys Maippiin: 044-7191456 tai Leenaan: 044-7191463