ILMOITTAUTUMINEN ISOSKOULUTUKSEEN, MENTORIKSI JA SYYSLEIRILLE

Ilmoittautuessasi voit valita vaihtoehdoista kaikki, joihin haluat mukaan – kaikki löytyvät saman linkin takaa.

ISOSKOULUTUS JA MENTORIT

Isoskoulutukseen voit ilmoittautua mukaan, vaikket olisikaan varma, haluatko ensi kesänä isoseksi. Isosena on mahdollista toimia sekä rippileireillä, että kouluikäisten leireillä.

Isoskoulutus starttaa Syysleirillä 16.-18.9. Heinäsaaressa (tsekkaa tiedot alta), mutta voit osallistua isoskoulutukseen, vaikket pääsisikään leirille mukaan. Isoskoulutukseen voit osallistua jos olet käynyt rippileirin tänä vuonna tai vaikka rippikoulustasi olisi jo vierähtänyt aikaa, mutta haluaisit oppia isosuuden saloja ja tuntemaan paremmin itseäsi ja Jumalaa!

Isoseksi valitaan nuoria, joille nuoren seurakunnan toiminta on tuttua, ja joilla on halu oppia lisää yhteisestä uskostamme. Parhaiten tämä toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Kokoonnumme perjantaisin Launeen kirkolla Perjantai-olkkarin merkeissä klo 18-21 ja keskiviikkoisin Kivan keskiviikon merkeissä klo 17-19. Iltoihin osallistumalla saat tärkeitä sosiaalisia taitoja ja uusia kokemuksia erilaisista häppeningeistä, joita yhdessä teemme. Isoskoulutukseen kuuluu myös syksyn leirit (syys- ja lokakuussa) sekä muutama ryhmäkokoontuminen vuoden aikana. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä!

On ymmärrettävää, vaikket aina pääsisi paikalle. Isosvalintoja tehtäessä on kuitenkin  merkittävää, onko isoseksi hakeva nuori ollut seurakunnan toiminnassa mukana.  Tule siis mukaan, yhteydessä on voimaa!

Isoskoulutuksesta saat lisää tietoa syyskauden ekassa nuortenillassa 26.8. klo 18 Launeen kirkolla sekä Syysleirillä.

Jos haluat mukaan mentoriryhmiin, mutta et mentoriksi ja olet jo käynyt isoskoulutuksen, voit silti ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen. Sillä tavoin pääset mukaan osallistumaan mentoriryhmiin!

MENTORIKOULUTUS MENTORIKSI ILMOITTAUTUNEILLE 6.9. klo 17 kirkolla – tarjolla iltapalaa. Mentoriryhmät starttaavat syysleirillä. Mentoriksi voit hakea, jos olet käynyt jo isoskoulutuksen ja ollut isosena vähintään yhden kerran rippileirillä.

SYYSLEIRI 2022

Syksyn must go tapahtuma tulee, oletko valmis!? Päästään leireilemään ja vieläpä upeaan Heinäsaareen. Oot tosi tervetullut mukaan leirille, olit sitten ekakertalainen tai konkari! Tutustutaan uusiin ja pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kanssa. Tuu hakee energiaa ja lämpöä alkavaan kaamokseen. Luvassa yhdessäoloa, rauhoittumista, pohdintaa, riehaantumista ja uutta opittavaa. Tämä leiri kuuluu myös isoskoulutukseen isona osana!

Lähtö pe 16.9. klo 17  Launeen kirkolta.

Paluu su 18.9. noin klo 14 Launeen kirkolle.

Leirin hinta on 25€, joka laskutetaan leirin jälkeen. Toivomme, että kaikki pääsevät mukaan leirille – raha ei saa olla este. Tarvittaessa voit hakea vapautusta leirimaksusta ottamalla yhteyttä Leenaan.

Ilmoittaudu mukaan näillä sivuilla 2.9. mennessä! Jos joudut peruuttamaan leirin, tee se ilmoittautumisajan puitteissa. Tätä myöhäisemmät perumiset vain huoltajan kautta / lääkärintodistuksella, muuten leiristä tulee sinulle lasku.

 

KLUBIEN OHJAUS

Klubit ovat kouluikäisille järjestettävää harrastetoimintaa. Klubit kokoontuvat kerran viikossa muutaman viikon ajan sekä syksyllä, että keväällä. Klubien ohjaajat saavat halutessaan itse vaikuttaa klubin teemaan (kokkailua, taidetta, urheilua… vain taivas on rajana) klubiohjaajat suunnittelevat itse klubien sisällöt, mutta tukea ja apua toki siihen saa. Klubien ohjaamisesta maksetaan pientä palkkiota. Ole yhteydessä Jesseen, jos sinua kiinnostaa klubin ohjaus!

Kysyttävää? Ota yhteys Maippiin: 044-7191456 tai Leenaan: 044-7191463 tai Jesseen: 0447191499