Riparit

KROATIAN RIPARI

Vanhempien riparistartti 4.2. on peruttu korona-tilanteen vuoksi. Epidemia-tilanne vaikuttaa mahdollisesti myös rippikoulujen kevätjakson järjestämiseen ja sitten elämme tilanteen mukaan. Toistaiseksi rippikoulutapaamiset oman ryhmän kesken toteutetaan turvavälein ja kasvomaskein.

Tällä sivulla näet Kroatian rippikouluryhmän kokoontumisaikataulut, mutta huomioithan, että suunnitelmiin saattaa tulla muutoksia kokoontumisrajoituksien takia. Muutoksista olemme yhteydessä teihin!

Tässä rippikoulun aikatauluja ja ohjeita kevätjaksolle:

Jokaiselle riparilaiselle jaetaan ensimmäisessä tapaamisessa riparipassi, johon kerätään merkintöjä kevään jakson aikana. Pitäkää passi mukana ja tallessa! Riparin 34 tapaamiset ovat seuraavasti:

  • Torstai 11.2 klo 17-18.30 riparin ensimmäinen tapaaminen Launeen kirkolla kirkkosalissa, Tapparakatu 22
  • Torstai3. klo 17-18.30 ryhmätapaaminen Liipolan seurakuntakeskuksessa, Ostoskatu 7
  • Torstai 4. klo 17-18.30 rippikoulun vanhempainilta ja tapaaminen Leiri-info ja vanhempien tapaaminen Liipolan seurakuntakeskuksessa. Huom! Mukana sekä rippikoulunuoret että huoltajat.
  • Perjantai5. klo 18.00-19.30 riparin tapaaminen Launeen kirkolla kirkkosalissa. Osallistumme nuorten messuun.
  • Sunnuntai 5. klo 9.15-11.30 riparin tapaaminen Launeen kirkolla kirkkosalissa. Kokoonnumme yhteen ja osallistumme messuun.
  • Keskiviikko 9.6. klo 10-14. Riparin etukäteispäivä Launeen kirkolla. Tämä tapaaminen on erityisen tärkeä, joka järjestetään, koska rippileirijaksomme kesällä on muita leirejä lyhyempi. Päivän aikana tarjotaan välipala / kevyt lounas.

Lisäksi rippikoululaisen tulee käydä:

  • Yksi vapaavalintainen käynti jumalanpalveluksessa. Käynnin voi käydä omassa kotikirkossa sunnuntaina klo 10 messussa tai jossakin erityismessussa (Tuomas- ja Kipinämessut). Pääsiäisen aikaan jumalanpalveluksia on paljon tarjolla myös muina aikoina. Lisätietoa tilaisuuksista ja ajankohdista: www.lahdenseurakunnat.fi ja Kirkonseutu –lehti. Koulujumalanpalveluksesta et saa merkintää!
  • Yksi vapaavalintainen käynti muussa seurakunnan tilaisuudessa esim. nuorten illassa.

Vapaavalintaisia tehtäviä voit alkaa suorittamaan, kunhan muukin toiminta seurakunnassa taas starttaa.

Kesän leirijakso Kroatiassa tai jos matkustaminen ei ole vielä turvallista, Tervaniemessä, Lammilla 17.-24.6.2021

Konfirmaatio sunnuntaina 4.7. klo 10 Liipolan seurakuntakeskuksessa. Konfirmaatioharjoitukset pidämme Liipolan seurakuntakeskuksella 3.7. klo 11

Tutustu seurakunnan nuortentoimintaan seuraamalla meitä Instagramissa @launeensrknuoret

KROATIAN RIPARIN OHJAAJAT

 

Leena Linkola

044 719 1463

leena.linkola@evl.fi

 

Teija Kuuppo

044 719 1413

teija.kuuppo@evl.fi

 

Pauliina Hatakka

044 719 1407

pauliina.hatakka@evl.fi